Pages Navigation Menu

Bericht van Jeroen van Diem

Bericht van Jeroen van Diem

Lieve familie, vrienden en iedereen die de Ki(c)Ka organisatie een warm hart toedragen,

Vandaag 4 februari 2013, is het de ‘Wereld Kanker Dag’ (www.wereldkankerdag.nl). Dit is een dag om stil te staan bij al die mensen, jong en oud, die geraakt zijn door kanker. Dus dit is ook een mooi moment om jullie aandacht te vragen voor de ‘Alpe d’Huzes actie’. Velen van jullie zullen er wel van gehoord hebben, aangezien de afgelopen jaren heel veel mensen zich hebben ingezet voor dit fantastische doel.

Alpe d’Huzes (www.opgevenisgeenoptie.nl) is een initiatief dat sinds 2006 wordt georganiseerd om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen (kinder)kanker (www.kika.nl). Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk tot 6x beklommen door de deelnemers. Vele duizenden mensen zetten zich geheel belangeloos in om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Dit alles ter nagedachtenis van al die mensen die veel te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die nu aan het strijden zijn.

Om dit fantastische doel te ondersteunen, zal ik dit jaar op 5 juni mee doen in een poging zoveel mogelijk keer op één dag de Alpe d’Huez te beklimmen. Wij hebben recent aan den lijve ondervonden hoe ontzettend belangrijk het is om onderzoek te blijven doen naar nieuwe medicatie tegen kinderkanker. Elke opgehaalde euro is dus ‘money well spent’. Onze zoon Kick heeft de afgelopen 7 jaar gestreden tegen een kwaadaardige hersentumor en heeft uiteindelijk op 10-jarige leeftijd zijn oneerlijke strijd moeten opgeven. Door te fietsen en door jullie donaties kan dat andere kinderen en ouders hopelijk in de toekomst bespaard blijven.

Ik ben inmiddels volop in training en ik ben vreselijk gemotiveerd om de ‘Hollandse berg’ zo vaak mogelijk te beklimmen op 5 juni 2013. Hierbij doe ik ook graag een beroep op jullie voor een (financiele) bijdrage. Jullie gulle donaties zullen mij ongetwijfeld nog meer motivatie en inspiratie geven.  Het is mogelijk om een vast bedrag te sponseren of een bedrag per beklimming.

Indien jullie een financiële bijdrage willen leveren, dan kan dat via onderstaande link naar mijn actiepagina op de Alpe d’Huzes website. Een en ander wijst zich daarna vanzelf.

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/jeroendiem/jeroen-van-diem/

Heel veel dank ,

Jeroen van Diem.