Pages Navigation Menu

De Santa Run 2015

Dit is een wandeltocht van 3 km door het centrum van Hoofddorp. Het evenement is leuk voor het hele gezin om de kerstvakantie mee in te luiden. Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving een kerstmannen-, kerstvrouwen- of kerstkinderenpak en loopt daarin 3 kilometer door het centrum van Hoofddorp. De Rotary Club Haarlemmermeer organiseert de Santa Run. Met de loop zamelt de Rotary Club o.a. geld in voor het wetenschappelijk onderzoek naar epilepsie bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland. Wanneer is de Santa Run De Santa Run vindt plaats op zaterdag 19 december 2015. De loop begint om 14:00 uur waar het startschot wordt gegeven door de burgemeester van de Haarlemmermeer.

Waar is de Santa Run

Santa-runDe loop start op het Van Stamplein in het centrum van Hoofddorp en eindigt in het gezellige Winterland op het Raadhuisplein in Hoofddorp. De tocht gaat deels door het winkelcentrum “4 Meren”.

Onderweg is er een “koek en zoopie” en muzikale ondersteuning door cliënten van SEIN. Bij de finish in Winterland krijgt iedere deelnemer een prachtige medaille uitgereikt. De kerststemming in het sfeerrijke en winterse Winterland is opperbest.

Uw kerstinkopen kunt u bij de finish in Winterland regelen. Winkel Eigenwijz is aanwezig met leuke cadeaus gemaakt door cliënten van SEIN.

Wie kan er meelopen?

Iedereen kan zich inschrijven, van jong tot oud.

Inschrijven kan hier.