Pages Navigation Menu

Ervaringstent autisme

Ervaringstent autisme

In het kader van de Autismeweek biedt het Autisme Informatie Centrum Hoofddorp in samenwerking met MEE Amstel en Zaan en Stichting Thuiszorg Gehandicapten Haarlemmermeer op vrijdag 4 april de Ervaringstent Autisme aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prikkels uit de omgeving binnen komen bij mensen met autisme. Tevens geeft Frans Coolen van Into Autisme deze dag van 1330 uur – 1430 uur en van 1700 uur – 1800 uur een lezing over inzicht in autisme en is er informatie aanwezig over autisme.

Deze inloopdag wordt vrijdag 4 april gehouden bij MEE A/Z aan de Boekanierlaan 2, 2132 TA Hoofddorp van 1200 uur tot 1900 uur. Wilt u zeker zijn van een plekje bij de lezing, dan kunt u zich aanmelden via aichoofddorp@gmail.com met vermelding van de tijd. Vol is vol!

In deze kleine ervaringstent kunt u, op de grond zittend, in 4 minuten ervaren wat voor impact het voor mensen met autisme heeft om dagelijks te worden omringd met veel beeld en geluid. Voor meer informatie over de ervaringstent: www.intoautisme.nl

De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft 2 april uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag, een dag waarop autisme wereldwijd in de schijnwerpers staat. De Nederlandse Vereniging voor Autisme en het Autisme Fonds organiseren in aansluiting op de Wereld Autisme Dag van 29 maart t/m 5 april de Autismeweek 2014. Het doel van de Autismeweek is meer bekendheid te geven aan autisme onder het grote publiek en vooroordelen weg te nemen.

Flyer ervaringstent autismeweek 2014