Pages Navigation Menu

Informatie-avond ‘Over epilepsie gesproken’

Informatie-avond ‘Over epilepsie gesproken’

Almere – De Epilepsievereniging Nederland (EVN) organiseert op donderdag 24 oktober in het ziekenhuis Amstelland in Amstelveen een informatieavond met als onderwerp ‘Over epilepsie gesproken’. Op deze avond zal er nader worden ingegaan op zaken als: ‘Wat is epilepsie nu eigenlijk?‘, ‘Wat te doen bij een epileptische aanval?‘ en ‘Welke behandelingen zijn er mogelijk?

 

 

 

Wanneer:Donderdag 24 oktober 2013
Waar:Ziekenhuis Amstelland
Laan van de helende Meesters 8
Amstelveen
Tijd:Zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur tot circa 21.30 uur
Sprekers:De Heer Dr. P. Lanting, neuroloog Ziekenhuis Amstelland
Mevrouw J. Govers, voorlichter epilepsie
Toegang:Gratis, koffie en thee staan klaar.

Ongeveer 1 op de 150 mensen in Nederland heeft epilepsie. Voor velen is nog steeds onduidelijk wat epilepsie precies is, of en hoe het te behandelen is en wat de gevolgen zijn voor een patiënt met epilepsie in het dagelijks leven. Op donderdag 24 oktober zal er door verschillende sprekers vanuit verschillende invalshoeken worden ingegaan op bovengenoemde zaken. Tijdens de bijeenkomst is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelding en informatie:
Vanwege organisatorische redenen vragen wij u zich vóór uiterlijk maandag 21 oktober aan te melden. voor deze informatiebijeenkomst. Aanmelden of het opvragen van informatie kan via het aanmeldingsformulier op www.ziekenhuisamstelland.nl, of telefonisch via: 020 – 7556314.
Of: EVN, Gewest Noordwest: De Heer en Mevrouw van Buren, telefoon: 0297 – 342952,

E-mail

De avond is bedoeld voor mensen met epilepsie, partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden, maar ook voor artsen, verpleegkundigen, leerkrachten, begeleiders en andere belangstellenden.