Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu

Koop een kunstwerk en steun onderzoek naar epilepsie

Voor het evenement Epilepsie en Kunst is een catalogus samengesteld bestaande uit de 31 schilderijen die tijdens het evenement geveild worden. In de catalogus vindt u foto’s van de schilderijen en bij de meeste schilderijen een toelichtende tekst van de schilder, de afmeting van het werk en het startbedrag voor de veiling. Ga naar www.sein.nl/epilepsieenkunst en klik op bekijk de veilingcatalogus.

 

 

Op donderdag 14 november worden de schilderijen geveild door Cees Wisse. Cees Wisse is voormalig notaris van notariskantoor van Esch Wisse in Hoofddorp.

kunstveiling-SEINWilt u dit evenement bijwonen meld u dan aan vóór 5 november, zodat we rekening kunnen houden met de catering. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Simone Meijer, VvSR@sein.nl. Nadat u zich hebt aangemeld krijg je een veilingnummer en verdere informatie toegestuurd. Vindt u het gezellig om iemand mee te nemen? Dat kan, geef mij de naam a.u.b. door, zodat ik voor uw gast(en) ook een veilingnummer kan aanmaken.

Vrienden van SEIN Research

Epilepsie en Kunst wordt georganiseerd door Vrienden van SEIN Research. Via Vrienden van SEIN Research werft SEIN fondsen voor wetenschappelijk epilepsie onderzoek. Onderzoek heeft aangetoond dat de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie velen malen lager ligt dan bij gezonde mensen. Hier willen we iets aan doen. Iedereen die geïnteresseerd is in wetenschappelijk epilepsie onderzoek kan helpen door Vriend te worden. Er kan bijgedragen worden aan een specifieke onderzoekslijn of aan wetenschappelijk onderzoek in het algemeen.

Meer informatie: www.sein.nl/vriend.

Heeft u vragen dan kunt u mij bereiken door een e-mail sturen naar VvSR@sein.nl. U kunt mij ook bellen, ik ben te bereiken op 023-558 8475.

Wij zien u graag op 14 november.

Simone Meijer
Medewerker Vrienden van SEIN Research
Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN)
Postbus 540
2130 AM Hoofddorp

Tel: +31 (0)23- 558 8475
www.sein.nl