Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu

Zaterdag 21 maart | SEIN | Open Dag Zorg en Welzijn

Laat u wegwijs maken in de specialistische zorg voor mensen met epilepsie en/of een beperking. Op zaterdag 21 maart 2015 is het de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Ook SEIN opent haar deuren voor bezoekers. Op de locatie Meer en Bosch in Heemstede, De Cruquiushoeve in Cruquius en Fonteinkruid in Zwolle valt van alles te beleven. Bezoekers worden er wegwijs gemaakt in de specialistische zorg voor mensen met epilepsie en/of een beperking.

Kliniek in Heemstede

De Koningin Emma Kliniek op Meer en Bosch in Heemstede is open voor publiek van
10.00 – 14.00 uur. De kliniek is sinds 2014 in een nieuw gebouw ondergebracht. In de kliniek zijn gevestigd de observatieafdelingen, het Kinderepilepsiecentrum, de Epilepsy Monitoring Unit (EMU/EEG afdeling) en het Slaap-Waakcentrum. Op het programma staat onder andere een rondleiding op de observatieafdelingen,  een boeiende presentatie over het ‘geheugen en epilepsie’ en een doorlopende filmvertoning.
Dagbesteding, Woonzorg en logeeropvang in Cruquius

Op De Cruquiushoeve in Cruquius kan van 12.00 tot 16.00 uur onder andere een kijkje worden genomen  bij de dagbesteding van het Diensten- en Activiteitencentrum (DAC) en bij Woonzorg. Diverse  activiteitengroepen zijn open voor publiek, bijvoorbeeld: het atelier, de kaarsenmakerij en cadeauwinkel EigenwijZ. Ook de zorgmanege, de afdeling Beweging, de afdeling Recreatie, Vrijwilligerswerk en het Logeerhuis zijn vertegenwoordigd. Van 14.00 – 16.00 uur worden rondleidingen verzorgd op woonafdelingen.
Woonzorg en dagbesteding in Zwolle

Fonteinkruid is een woonvoorziening in de wijk Stadshagen in Zwolle. In het gebouw zijn diverse woonvormen en dagbesteding gevestigd. Bezoekers zijn welkom van  10.00 – 14.00 uur voor een rondleiding op de woonafdelingen en de dagbesteding.

Kijk voor meer informatie op de website van SEIN: www.sein.nl