Het Landelijk Werkverband Onderwijs en Epilepsie/De Waterlelie is volop in beweging

Wij zijn de ambulante dienst van (V)SO De Waterlelie (onderdeel van SEIN) met continue aandacht voor verbetering en ontwikkeling. Onze onderwijskundig begeleiders zijn hierbij onmisbaar. Zij begeleiden leerlingen met epilepsie in het PO, VO, (V)SO en MBO om een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van ieder kind te creëren.
[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#d9e2eb” inside_shadow=”false” ]

Ben jij de verbindende leider die ons verder helpt onze plannen te ontwikkelen en te realiseren?

[/dropshadowbox]

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie geef je leiding aan een team van 30 autonome professionals die werken vanuit verschillende regio’s boven de rivieren waardoor je het team niet dagelijks ziet. Je bent veel onderweg en jouw standplaats is bij (V)SO De Waterlelie in Cruquius (Haarlemmermeer). Je communiceert makkelijk met andere leden van het managementteam en diverse partners zoals De Berkenschutse, het ministerie van Onderwijs en Cultuur, directeuren van samenwerkingsverbanden en medisch specialisten.

Ontwikkelingen binnen passend onderwijs vertaal je naar de verschillende aspecten van de organisatie. Je initieert nieuwe ontwikkelingen binnen de ambulante dienst. Het strategisch beleidsplan geeft richting aan jouw teamdoelen en met alle collega’s zorg je voor kwaliteit en maatwerk naar leerlingen, leerkrachten en ouders. Je staat open voor innovatie en weet nieuwe ontwikkelingen in technologie te integreren om de dienstverlening te verbeteren.
Nu solliciteren …

Dit ben jij

  • Je hebt hart voor kinderen die extra zorg nodig hebben binnen passend onderwijs en gelooft in de tijdelijke begeleiding van leerlingen met epilepsie (en hun directe schoolomgeving) om zo hun eigen regie en zelfstandigheid een positieve impuls te geven.
  • Je bent een verbindende leider die de doelstellingen van LWOE / De Waterlelie naar de praktijk kan vertalen. Je bent resultaatgericht en draagt zorg voor een goede financiële bedrijfsvoering. Je beweegt je graag in netwerken en gaat samenwerkingen aan om de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen. Je houdt ervan om jezelf en anderen uit te dagen en uit te nodigen om morgen beter te begeleiden dan vandaag.
  • Je bent een hele goede luisteraar en weet collega’s erkenning te geven en hun te stimuleren te blijven leren. Juist ook als het veel vraagt van onze mensen.
  • Je reist graag door het land en kijkt mee in de praktijk omdat je wilt weten wat er speelt in de samenwerking tussen leerling, ouder, leerkracht en onderwijskundig begeleider van het LWOE / De Waterlelie
  • Natuurlijk heb je actuele kennis van de ontwikkelingen in passend onderwijs en het speciaal onderwijs. In het bijzonder heb je een visie op ambulante begeleiding en expertiseontwikkeling.
  • Anderen ervaren je als flexibel, daadkrachtig, bereikbaar, vernieuwend, pragmatisch en oplossingsgericht.
  • Daarnaast heb je een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau, liefst aangevuld met een passende master en beschik je over ruime werkervaring in een vergelijkbare functie en/of branches.
    Nu solliciteren …

Ons aanbod

Wij bieden je een unieke baan met veel afwisseling waarin je ruimte en mogelijkheden krijgt om je kwaliteiten in te zetten om onze dienstverlening te verbeteren. Het gaat om een dienstverband voor een jaar met daarna mogelijk een vast dienstverband. Dit geldt voor 32 – 40 uur per week.
De salariëring is volgens schaal AD, maximaal € 5345,00 bruto per maand volgens de CAO Primair Onderwijs 2018-2019 (bij een fulltime dienstverband). Wij kennen een goede pensioenregeling bij het ABP.
Nu solliciteren …

Reageren op deze vacature

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur vóór 3 juni jouw CV en laat ons weten hoe jij de eerste honderd dagen van jouw inwerkperiode zou willen vormgeven (in plaats van een motivatiebrief) . Mail jouw CV en ideeën over jouw ideale inwerkperiode naar onze HR adviseur Jan Paul Bourguignon via onderstaand sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie kun je ook met Marian Fenenga bellen via 06 414 540 92 op werkdagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een uitgebreid profiel vind je hier >>

Bezoek www.lwoe.nl en lees alles over onze dienstverlening.

Solliciteer nu

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#003b79″ inside_shadow=”false” ]Beste bezoeker, Je kunt niet meer solliciteren naar de functie van Clustermanager AB. 3 juni was de uiterste datum waarop gereageerd kon worden. Team De Waterlelie[/dropshadowbox]

 

 

Share This