LWOE / De Waterlelie is volop in beweging. Wij zijn de ambulante dienst van De Waterlelie met continue aandacht voor verbetering en ontwikkeling. Onze medewerkers, waaronder de gedragswetenschappers en onderwijskundig begeleiders zijn hierbij onmisbaar. Zij begeleiden leerlingen met epilepsie in het PO, (V)SO, VO en MBO om een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van/bij ieder kind te creëren.

Ben jij de inspirerende/onderzoekende gedragswetenschapper die onze leerlingen verder helpt zich te ontwikkelen?

Gedragswetenschapper (20-40 uur)

Ervaren basis psychologen en orthopedagogen generalist worden
uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie begeleid je collega-professionals (ambulant onderwijskundig begeleiders) die leerlingen en leerkrachten adviseren en begeleiden van ‘boven de grote rivieren’. Met regelmaat zal je naar Zwolle reizen voor overleg met hen. Jouw standplaats is school De Waterlelie in Cruquius (Haarlemmermeer).

Je communiceert met je collegae, de coördinatoren leerling zorg, vakgenoten, overige teamleden en je netwerk. Je legt verantwoording af aan de clustermanager AB – LWOE.

Je taken bestaan uit activiteiten voor de Commissie Leerlingen Zorg zoals het bespreken van individuele leerlingen ten behoeve van het ophogen van een begeleidingsarrangement en het monitoren van de kwaliteit van de dienstverlening (o.a. caseloadbespreking).

Daarnaast geef je scholing intern én extern, ontwikkel je expertise op het gebied van onderwijs & epilepsie en hou jij je kennis, inzichten en ontwikkelingen bij m.b.t. epilepsie, leren en gedrag’. Je weet deze ontwikkelingen door te vertalen naar de onderwijspraktijk m.b.t. de leerling met epilepsie.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde studie op het vakgebied, en beschikt over een erkende psychodiagnostische bevoegdheid en ervaring in vergelijkbare functie en/of branches.
  • Je hebt hart voor kinderen die extra zorg nodig hebben binnen passend onderwijs en gelooft in het tijdelijk versterken van leerlingen met epilepsie (en hun directe schoolomgeving) om zo hun eigen regie en zelfstandigheid een positieve impuls te geven.
  • Je bent een praktisch ingesteld onderzoeker. Je houdt ervan om jezelf en anderen uit te dagen en uit te nodigen om morgen beter te begeleiden dan vandaag.
  • Je wilt weten wat er speelt in de samenwerking tussen leerling, ouder en leerkracht.
  • Natuurlijk heb je actuele kennis van de ontwikkelingen in passend onderwijs, een visie op speciaal onderwijs in het algemeen en op ambulante begeleiding en expertiseontwikkeling in het bijzonder.
  • Anderen ervaren je als flexibel, adviserend, bereikbaar, pragmatisch en oplossings- en resultaatgericht.

Ons aanbod

Wij bieden je een mooie afwisselende functie waarin je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je kwaliteiten in te zetten. Het gaat om een dienstverband voor een jaar met daarna mogelijk een vast dienstverband. Dit voor 20 tot 40 uur per week. De salariëring is volgens schaal 11 CAO PO, maximaal € 4621 bruto per maand (bij fulltime dienstverband).

Reageren op deze vacature

Spreekt deze vacature jou aan? Mail jouw cv en motivatie naar onze HR-adviseur Jan Paul Bourguignon via jp.bourguignon@dewaterlelie.net. Voor meer informatie over de functie kun je ook met Yvonne Nuvelstijn bellen tel. nr. 06 – 83655050.
De gesprekken zullen in maart 2020 plaatsvinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alles over onze dienstverlening is te lezen op www.lwoe.nl

Functieomschrijving Gedragswetenschapper pdf.

Share This