Selecteer een pagina

De Waterlelie is een school voor speciaal onderwijs voor leerlingen van 4 tot ongeveer 18 jaar, die meer ondersteuning nodig hebben om tot bloei te komen. Bij onze leerlingen die moeilijk lerend zijn, is vaak ook epilepsie en/of een andere neurologische aandoening, een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking vastgesteld. Onze school heeft een afdeling SO (speciaal onderwijs) en een afdeling VSO (voortgezet speciaal onderwijs). Binnen de SO en VSO-afdelingen bevinden zich naast de reguliere groepen, ook groepen met IBL-leerlingen of OZA-leerlingen.

.

Wij zoeken jou om ons team te komen versterken!

Groepsleerkracht
WTF 0,2 – 3,0 

Wij bieden jou de uitdaging om onze leerlingen betekenisvol en doelgericht onderwijs te geven. Door alle zintuigen in te zetten kunnen de leerlingen zich optimaal ontwikkelen, binnen hun eigen mogelijkheden. Onze leerlingen zijn uniek! Ben jij ook uniek en heb je een groot onderwijshart? Pak dan de kans om te solliciteren als groepsleerkracht!
We zijn op zoek naar groepsleerkrachten voor verschillende groepen.

Inzetbaarheid op: (V)SO/IBL, VSO en Flexibele inzet op SO/VSO.

Wie zijn wij?
Onze school heeft een afdeling SO (speciaal onderwijs) en een afdeling VSO (voortgezet speciaal onderwijs). Binnen de SO en VSO afdelingen bevinden zich naast de reguliere groepen, ook aparte groepen met IBL-leerlingen en/of OZA-leerlingen.
IBL-leerlingen zijn intensief te begeleiden leerlingen die om verschillende redenen extra zorg en aandacht nodig hebben. Die aandacht kan bijvoorbeeld liggen op het gebied van medische zorg en/of op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling.
OZA-leerlingen zijn leerlingen die een onderwijszorgarrangement aangeboden krijgen. Dit is voor leerlingen binnen een zeer kleinschalige setting, volgens een kind volgende aanpak. Er worden afwisselend onderwijs en dagbestedingsmatige activiteiten ingezet.

Wie zoeken wij?
De Waterlelie is per direct op zoek naar groepsleerkrachten voor in totaal 3,0 fte voor verschillende afdelingen en groepen. Dit kan binnen het SO of VSO en in een IBL-, OZA- of reguliere SO/VSO-groep zijn. Het is een pre als je ervaring en affiniteit hebt met onze unieke leerlingen. Je ziet het omgaan met onze leerlingen met bijzonder gedrag en hun intensieve hulpvraag als een uitdaging.
Je gaat binnen ons fijne team nauw samenwerken met de andere groepsleerkrachten, vakleerkrachten, klassenassistenten en therapeuten binnen het SO en/of VSO, om met elkaar aan te sluiten bij de onderwijs-ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Je wordt ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit gedragswetenschappers, coördinatoren leerlingzorg, schoolmaatschappelijk werker en jeugdarts.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een PABO-diploma of één van de volgende situaties is op jou van toepassing:

  • je hebt een 2-jarige zij-instroomtraject succesvol afgerond en een lesbevoegdheid behaald;
  • je hebt een (verkorte) deeltijd PABO-opleiding afgerond;
  • je zit in de laatste fase van je lerarenopleiding (HBO), je hebt minimaal 180 studiepunten behaald en mag zelfstandig lesgeven;
  • je hebt een afgeronde master EN-opleiding.

Wat bieden wij?
Wanneer je bij ons wilt komen werken, gaan wij graag met jou in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling. De werktijdfactor (wtf) kan variëren tussen de 0,4 en 1,0.

De inschaling is conform de CAO-PO: schaal LC, minimaal € 3.019,– en maximaal € 5.329,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

De Waterlelie kent een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsregeling, bedrijfsfitness en een breed scala aan interne trainingen/opleidingsactiviteiten via ons leermanagementsysteem KOOS en GoodHabitz.

Informatie en solliciteren
Voor meer inhoudelijke informatie mag je telefonisch contact opnemen met Jose van Veen: 06-1911 4446, adjunct- directeur of Maren Parmentier: 06 43238759, directeur onderwijs.
Wil je liever direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met je motivatiebrief en CV naar: . Na het insturen van je sollicitatie ontvang je een automatische ontvangstbevestiging. De HR-afdeling neemt je sollicitatie z.s.m. in behandeling.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

School de waterlelie

Spieringweg 801
2142 ED Cruquius

bereikbaarheid van de school

van maandag T/M vrijdag
van 08.15 uur tot 16.30 uur

Share This