Selecteer een pagina

De Waterlelie is een school voor speciaal onderwijs voor leerlingen van 4 tot ongeveer 18 jaar, die meer ondersteuning nodig hebben om tot bloei te komen. Bij onze leerlingen die moeilijk lerend zijn, is vaak ook epilepsie en/of een andere neurologische aandoening, een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking vastgesteld.

Onze school heeft een afdeling SO (speciaal onderwijs) en een afdeling VSO (voortgezet speciaal onderwijs). Binnen de SO en VSO-afdelingen bevinden zich naast de reguliere groepen, ook groepen met IBL-leerlingen of OZA-leerlingen. Voor onze leerlingen zoeken wij (een) passende klassenassistent(en).

 

Wij zoeken jou om ons team te komen versterken!

Klassenassistent
WTF 0,4 – 0,8

voor o.a. de afdeling VSO en/of OZA groep 

Wij bieden jou de uitdaging om bij te dragen aan betekenisvol en doelgericht onderwijs voor onze leerlingen. Door alle zintuigen in te zetten kunnen de leerlingen zich optimaal ontwikkelen, binnen hun eigen mogelijkheden. Onze leerlingen zijn uniek! Ben jij ook uniek en heb je een groot onderwijshart? Aarzel dan niet om in contact met ons te komen!

Wie zijn wij?
Onze school heeft een afdeling SO (speciaal onderwijs) en een afdeling VSO (voortgezet speciaal onderwijs). Binnen de SO en VSO afdelingen bevinden zich naast de reguliere groepen, ook aparte groepen met IBL-leerlingen en/of OZA-leerlingen.
IBL-leerlingen zijn intensief te begeleiden leerlingen die om verschillende redenen extra zorg en aandacht nodig hebben. Die aandacht kan bijvoorbeeld liggen op het gebied van medische zorg en/of op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling.
OZA-leerlingen zijn leerlingen die een onderwijszorgarrangement aangeboden krijgen. Dit is voor leerlingen binnen een zeer kleinschalige setting, volgens een kind volgende aanpak. Er worden afwisselend onderwijs en dagbestedingsmatige activiteiten ingezet.

Wie zoeken wij?
De Waterlelie is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een klassenassistent. Dit kan binnen het SO of VSO en in een IBL-, OZA- of reguliere SO/VSO-groep zijn. Flexibele inzet behoort ook tot de mogelijkheden.

De klassenassistent biedt ondersteuning aan de leerkracht bij het verzorgen van onderwijs en begeleiden van leerlingen. Je levert een praktische/organisatorische bijdrage aan onderwijsvoorbereiding en klassenmanagement.
Je draagt bij aan activiteiten van de afdeling en je bent vaardig in het stimuleren en begeleiden van de alledaagse levensverrichtingen (ADL) van de kinderen.

Je gaat binnen ons fijne team nauw samenwerken met de andere groepsleerkrachten, vakleerkrachten, klassenassistenten en therapeuten binnen het SO en/of VSO, om met elkaar aan te sluiten bij de onderwijs-ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Je wordt ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit gedragswetenschappers, coördinatoren leerlingzorg, schoolmaatschappelijk werker en jeugdarts.

Wat vragen wij van jou?
Je bent als klassenassistent minimaal in het bezit van een MBO-niveau 4 diploma in een relevante richting en je hebt bij voorkeur affiniteit met onze bijzondere doelgroep.
Het is een pre als je ervaring en affiniteit hebt met het geven van onderwijs aan- en begeleiden van leerlingenmet een ontwikkelingsachterstand.
Je ziet een uitdaging in het omgaan met onze unieke leerlingenmet bijzonder gedrag en hun intensieve hulpvraag.

Wat bieden wij?
Wanneer je bij ons wilt komen werken, gaan wij graag met jou in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling. De werktijdfactor (wtf) kan variëren tussen de 0,6 en 0,8.

De inschaling is conform de CAO-PO: salarisschaal 5/OOP, minimaal € 1.979,- en maximaal € 2.827,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

De Waterlelie kent een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsregeling, bedrijfsfitness en een breed scala aan interne trainingen/opleidingsactiviteiten via ons leermanagementsysteem KOOS en GoodHabitz.

Informatie en solliciteren
Voor meer inhoudelijke informatie mag je telefonisch contact opnemen met Jose van Veen: 06-1911 4446, adjunct- directeur of Maren Parmentier: 06 43238759, directeur onderwijs.
Wil je liever direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met je motivatiebrief en CV naar: . De HR-afdeling neemt je sollicitatie z.s.m. in behandeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

School de waterlelie

Spieringweg 801
2142 ED Cruquius

bereikbaarheid van de school

van maandag T/M vrijdag
van 08.15 uur tot 16.30 uur

Share This