De Waterlelie is een school voor speciaal onderwijs in de Haarlemmermeer, tussen Haarlem en Hoofddorp in. Ons onderwijs is voor leerlingen van 4 tot ongeveer 18 jaar, die meer ondersteuning nodig hebben om tot bloei te komen. Bij onze leerlingen die (zeer) moeilijk lerend zijn, is vaak ook epilepsie en/of een andere neurologische aandoening, een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking vastgesteld. 

Ben jij een gedreven, representatieve en enthousiaste persoon die een uitdaging zoekt in het speciaal onderwijs?  Weet jij als geen ander hoe je mensen moet verwelkomen en hoe je het management ondersteunt met organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden. Heb jij gevoel voor service en dienstverlening en wil je jouw talenten inzetten voor een veelzijdige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker administratief & secretarieel (WTF 1,0)

Wat ga je doen?

Als administratief en secretarieel medewerker bied je administratieve ondersteuning aan het management en voer je receptiewerkzaamheden uit.
Je verzorgt het telefoonverkeer, verwerkt e-mails en de binnengekomen post. Je ontvangt bezoekers en verwijst deze door, verstrekt informatie en beantwoordt algemene vragen van leerlingen, bezoekers, ouders/verzorgers en collega’s. Je draagt zorg voor de voorraad van school- en kantoorartikelen en je beheert de kleine kas. Je bent het visitekaartje van onze school.
Daarnaast ondersteun je het management op administratief en organisatorisch gebied. Denk o.a. aan het beheer van de agenda’s en de organisatorische voorbereiding en verslaglegging van vergaderingen. Je handelt actiepunten af, bewaakt de voortgang van afspraken,  attendeert hierop, verzorgt specifieke/maatwerk correspondentie en stelt (concept)stukken op. Op verzoek van het management stel je overzichten op en verzamel, orden en verwerk je informatie in diverse (administratieve) systemen.

Wat kenmerkt jou?

Je hebt een servicegerichte en dienstverlenende instelling. Je werkt nauwkeurig en weet overzicht te behouden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen. Je kan snel schakelen bij veranderingen, hebt een proactieve werkhouding en een flexibele instelling.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed. Goede kennis en beheersing van het Microsoft Office-pakket is een vereiste.

Wat vragen wij van jou 

  • Je hebt minimaal een MBO-4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in de secretariële/ administratieve ondersteuning, aangevuld met relevante werkervaring als managementassistent, secretaresse/ receptioniste of vergelijkbaar. 
  • Je bent 40 uur beschikbaar. De managementondersteuning vindt plaats in de ochtend en de receptiewerkzaamheden in de middag.

Wat we bieden

De dienstverbandvorm wordt in overleg bepaald. 

De functie is tijdelijk gewaardeerd in schaal 6 (OOP) van de CAO-PO, min. € 2.047,- en max. € 2.961,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. De functie wordt na één jaar opnieuw gewaardeerd volgens het FUWASYS, waarna de definitieve salarisschaal wordt bepaald. 

De Waterlelie kent een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsregeling, bedrijfsfitness en een breed scala aan interne trainingen/opleidingsactiviteiten via ons leermanagementsysteem KOOS en GoodHabitz. 

Reageren op deze vacature

Voor vragen neem je telefonisch contact op met Sanae Fathi, HR-adviseur op 023 – 54 83 335/ 0648510631 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur).
Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar HR:  

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

School de waterlelie

Spieringweg 801
2142 ED Cruquius

bereikbaarheid van de school

van maandag T/M vrijdag
van 08.15 uur tot 16.30 uur

Share This