Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu

Opdrachtformulier medisch handelen

Procedure medische handelingen van de Waterlelie

  1. De administratie verzorgt einde schooljaar een uitdraai van de stamgegevens uit het digitale leerlingvolgsysteem (Datacare).
  2. De leerkrachten geven dit formulier tijdens het oudergesprek aan de ouders/verzorgers van de leerlingen,  zij checken deze gegevens op juistheid.
  3. Indien er sprake is van een wijziging wat betreft de medische handelingen, vult de ouder/verzorger een nieuw opdrachtformulier medische handelingen in. Opdrachtformulier medisch handelen [PDF]
  4. De ouders/verzorgers vullen een nieuwe opdrachtverklaring medische handelingen in en leveren deze z.s.m. uiterlijk binnen een week in bij de leerkracht.

De ouders/verzorgers kennen deze procedure, kruisen de medische handelingen aan en zorgen voor een medisch paspoort bij het opdrachtformulier.

Een medisch paspoort is gratis te verkrijgen bij uw apotheek.

  1. De leerkracht maakt een kopie van het opdrachtformulier medische handelingen en doet dit in de klassenmap.
  2. De leerkracht levert het ingevulde opdrachtformulier in bij de preventiemedewerker.
  3. Deze neemt de medische gegevens op in het leerlingvolgsysteem (DataCare) en maakt een nieuw formulier (geel) leerling-gegevens voor in de klassenmap.
  4. De ouders geven medicijnwijzigingen door, d.m.v. het invullen van een nieuw opdrachtformulier inclusief medisch paspoort.
  5. Nieuwe opdrachtformulieren zijn te verkrijgen via de leerkracht of via deze link te downloaden [PDF] en de procedure wordt vanaf punt 4 weer in gang gezet.

Deel dit!

Deel dit met de wereld!