Selecteer een pagina

Onze school communiceert met ingang van januari 2019 met ouders via het oudercommunicatieplatform genaamd ‘Social Schools’. Social Schools vervangt daarmee Schriftje.nl voor het SO- en IBL-groepen en mail-communicatie van het VSO. Social Schools is een veilige manier om met ouders te communiceren en wordt op vele andere scholen naar tevredenheid gebruikt.  Social Schools is eenvoudig in gebruik. U ontvangt per e-mail een activatiecode en instructie om een account aan te maken.

Na het aanmaken van het account heeft u als ouder toegang tot de schoolgroep (berichten vanuit de Waterlelie aan alle ouders) en tot de groep van uw kind(eren) (berichten aan de ouders van de klas).

Als u als ouder aan de hand van de mail waarin de koppelcode is verstrekt een account heeft aangemaakt kunt u Social Schools gebruiken.

Via de computer gaat u naar www.socialschools.nl. Let er op dat u inlogt op de 3.0 versie.

Op de iPad of iPhone download u in de App Store de Social Schools 3.0 App.

Indien u tegen problemen aanloopt bij het aanmaken vaneen account kunt telefonisch contact opnemen met de administratie van de school.  Ook kunt u kijken op de website van Social Schools www.socialschools.nl bij supporten en hier eventueel uw vraag of probleem indienen.

Berichten vanuit de klas en algemene berichten, zoals de Flits, worden vanuit de Waterlelie via Social Schools naar u verstuurd.

 

Documenten

School de waterlelie

Spieringweg 801
2142 ED Cruquius

bereikbaarheid van de school

van maandag T/M vrijdag
van 08.15 uur tot 16.30 uur

Share This