Onze school communiceert met ingang van januari 2019 met ouders via het oudercommunicatieplatform genaamd ‘Social Schools’. Social Schools vervangt daarmee Schriftje.nl voor het SO- en IBL-groepen en mail-communicatie van het VSO. Social Schools is een veilige manier om met ouders te communiceren en wordt op vele andere scholen naar tevredenheid gebruikt.  Social Schools is eenvoudig in gebruik. U ontvangt woensdag 19 december per e-mail een activatiecode en instructie om een account aan te maken. Na het aanmaken van het account heeft u als ouder toegang tot de schoolgroep (berichten vanuit de Waterlelie aan alle ouders) en tot de groep van uw kind(eren) (berichten aan de ouders van de klas).

Als u als ouder aan de hand van de mail van 19 december waarin de koppelcode is verstrekt en u een account heeft aangemaakt kunt u Social Schools gebruiken.

Via de computer gaat u naar www.socialschools.nl. Let er op dat u inlogt op de 3.0 versie.

Op de iPad of iPhone download u in de App Store de Social Schools 3.0 App.

Indien u tegen problemen aanloopt bij het aanmaken vaneen account kunt u in de week van 7 januari telefonisch contact opnemen met de administratie van de school.  Ook kunt u kijken op de website van Social Schools www.socialschools.nl bij supporten en hier eventueel uw vraag of probleem indienen.

Vanaf dinsdag 8 januari worden berichten vanuit de klas en algemene berichten, zoals de Flits, vanuit de Waterlelie via het Social Schools naar u verstuurd.

 

Documenten

Share This