Heb jij een groot onderwijshart en zoek je een nieuwe uitdaging in het SO /VSO? Ben jij die gedreven en enthousiaste professional die graag de rol van stagecoach op zich neemt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagecoach – WTF 0,8

Wie zijn wij?
De Waterlelie is een school voor speciaal onderwijs in de Haarlemmermeer, tussen Haarlem en Hoofddorp in gelegen. Ons onderwijs is voor leerlingen van 4 tot ongeveer 18 jaar, die meer ondersteuning nodig hebben om tot bloei te komen. Bij onze leerlingen die (zeer) moeilijk lerend zijn, is vaak ook epilepsie en/of een andere neurologische aandoening, een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking vastgesteld. Onze leerlingen hebben een grote onderwijs-ondersteuningsbehoefte. 

Wat we van je verwachten
Je werkt samen met collega-groepsleerkrachten en/of klassenassistenten, vakleerkrachten en therapeuten, om met elkaar aan te sluiten bij de onderwijs-ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Je wordt ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit gedragswetenschappers, coördinatoren leerlingzorg, schoolmaatschappelijk werker en jeugdarts.

Je hebt kennis van de uitstroommogelijkheden op het gebied van werk en dagbesteding en begeleidt de leerlingen in de VSO-afdeling, vanaf het derde leerjaar tot aan hun uitstroom, gedurende hun stageperiode. Je neemt stagegeschiktheidsonderzoeken af en onderhoudt contact met de ouders van de leerlingen en de stageverlenende instelling(en). Het is een pre als je hier ervaring in hebt opgedaan.

Wij zoeken jou!
Je bent een enthousiaste collega met een afgeronde en relevante HBO-opleiding (minimaal PABO-diploma). Een cursus/training jobcoach of een vergelijkbare opleiding is een pre!
Je hebt een sterke persoonlijkheid en bij voorkeur affiniteit en/of ervaring met onze doelgroep.
Je bent energiek en daadkrachtig en je hebt een realistische kijk op de uitstroommogelijkheden van de leerlingen. Je bent subtiel, maar duidelijk in de communicatie en weet de zaken objectief te verwoorden (zonder interpretatie). Je beschikt over een helikopterview en je bent sterk in woord en geschrift. 

Eigenaarschap ligt bij de ouders waarbij jij je, op emotioneel vlak, op een gezonde, professionele afstand weet te houden.

Wat we je bieden
De werktijdfactor (WTF) is 0,8. Dienstverbandvorm wordt in overleg bepaald. Inschaling is conform de CAO-PO: schaal LC, minimaal € 2.882,- en maximaal € 5.087,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
De Waterlelie kent een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsregeling, bedrijfsfitness en een breed scala aan interne trainingen/opleidingsactiviteiten via ons leermanagementsysteem KOOS en GoodHabitz.

De sollicitatieprocedure
Je motivatiebrief en CV kun je z.s.m. mailen naar: .

Informatie
Bezoek onze website: www.dewaterlelie.net en/of neem contact op met Maren Parmentier  (06 43238759), adjunct-directeur VSO, om meer te weten te komen over deze uitdagende werkplek!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Share This