De Waterlelie is een school voor speciaal onderwijs in de Haarlemmermeer, tussen Haarlem en Hoofddorp in gelegen. Ons onderwijs is voor leerlingen van 4 tot ongeveer 18 jaar, die meer ondersteuning nodig hebben om tot bloei te komen. Bij onze leerlingen die (zeer) moeilijk lerend zijn, is vaak ook epilepsie en/of een andere neurologische aandoening, een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking vastgesteld.

Heb jij een groot onderwijshart en kun je over de bestaande onderwijskaders heen kijken? Ben jij die gedreven en enthousiaste professional die een uitdaging zoekt in het speciaal onderwijs?  Dan is deze baan iets voor jou.

 

2 AMBULANT ONDERWIJSKUNDIG BEGELEIDERS:
Regio Kop van Noord Holland 0,6 fte
Regio Noord Veluwe 0,6 fte

Ben jij de ambulant onderwijskundig begeleider van het LWOE die belast wordt met advies- en ondersteuningsactiviteiten binnen scholen voor regulier en speciaal onderwijs?
Heb jij affiniteit met het begeleiden van leerkrachten en docenten met een leerling met epilepsie en een onderwijs ondersteuningsvraag?
Dan is deze baan iets voor jou!

De ambulant onderwijskundig begeleider van het LWOE is expert op het gebied van ‘onderwijs en epilepsie’ o.a. door multidisciplinaire samenwerking met de epilepsieklinieken. Wij willen leerlingen met epilepsie beter laten functioneren op school zodat zij zich nog beter en evenwichtiger kunnen ontwikkelen als mens.

Wij vragen
Heb je de PABO of lerarenopleiding afgerond en ben je in bezit van een master SEN of vergelijkbaar?
Heb je ruime ervaring in het primair en/of voortgezet onderwijs (regulier of speciaal)?
Kun je goed zelfstandig en autonoom werken en ben je tegelijkertijd een sterke teamspeler, in nabijheid en op afstand?

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je beschikt over voldoende analytisch vermogen om te komen tot een integratief beeld en gerichte handelingsadviezen. Dat je ervaring hebt in oplossingsgericht begeleiden en coachen van leraren en leerlingen en dat je kunt presenteren voor een groep en affiniteit hebt met geven van voorlichting en scholing aan volwassenen. Ook is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een eigen auto.

Wij bieden
Wij bieden je een mooie afwisselende functie waarin je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je kwaliteiten in te zetten.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de regio noord Veluwe of Kop van Noord-Holland. Je woonplaats is bij voorkeur in de regio waar je werkzaam bent. Je standplaats is je huisadres. Het gaat om een dienstverband van een jaar met de intentie om het daarna om te zetten naar een vast dienstverband. De salariëring is volgens schaal L11 CAO PO, maximaal €4434,- bruto per maand (bij fulltime dienstverband). De gewenste startdatum is zo spoedig mogelijk.

Voor inhoudelijk vragen kun je gerust contact opnemen met Jeske Langenhuysen, adjunct directeur AB, op 06-41454181.

Spreekt deze vacature jou aan? Je motivatiebrief met curriculum vitae kun je mailen naar .
In de motivatiebrief graag duidelijk aangeven voor welke regio je solliciteert.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Share This