De Waterlelie is een school voor speciaal onderwijs in de Haarlemmermeer, tussen Haarlem en Hoofddorp in gelegen. Ons onderwijs is voor leerlingen van 4 tot ongeveer 18 jaar, die meer ondersteuning nodig hebben om tot bloei te komen. Bij onze leerlingen die (zeer) moeilijk lerend zijn, is vaak ook epilepsie en/of een andere neurologische aandoening, een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking vastgesteld. 

Heb jij een groot onderwijshart en kun je over de bestaande onderwijskaders heen kijken? Ben jij die gedreven en enthousiaste professional die een uitdaging zoekt in het speciaal onderwijs?  Dan is deze baan iets voor jou.

GROEPSLEERKRACHT
WTF 0,4 – 0,6

De Waterlelie werkt volgens de Enigma-methode met ambitiekaarten en kwaliteitskaarten. Door heldere procedures en ruimte voor eigenaarschap.
Wij bieden jou de uitdaging om aan onze leerlingen betekenisvol en doelgericht onderwijs te geven. Door alle zintuigen in te zetten kunnen de leerlingen zich optimaal ontwikkelen, binnen hun eigen mogelijkheden.
Onze leerlingen zijn uniek! Ben jij ook Uniek? Pak dan de kans om te solliciteren als groepsleerkracht!

We zijn op zoek naar groepsleerkrachten voor verschillende groepen. Inzetbaarheid op: SO/IBL, VSO en Flexibele inzet op SO/VSO.

– Groepsleerkracht (SO) Intensief te begeleiden leerlingen (IBL)
WTF: 0,4 – 0,6 ( bij een WTF van 0,6 wordt je 1 dag p/w ingezet als flexkracht)
De groepsleerkracht SO heeft kennis van- en affiniteit met het (intensief te begeleiden) jonge kind, waarbij de nadruk ligt op de ondersteuningsbehoefte van de leerling.
Je werkt nauw samen met de groepsleerkrachten en klassenassistenten van de huidige SO groepen, vakleerkrachten en therapeuten, om met elkaar aan te sluiten bij de onderwijs-ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Je wordt ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit gedragswetenschappers, coördinatoren leerlingzorg, schoolmaatschappelijk werker en jeugdarts.

– Groepsleerkracht- flex voor de afdelingen SO/VSO 
WTF: 0,2
Je werkt nauw samen met de groepsleerkrachten en klassenassistenten van de afdelingen SO/ VSO, vakleerkrachten en therapeuten, om met elkaar aan te sluiten bij de onderwijs-ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Je wordt ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit gedragswetenschappers, coördinatoren leerlingzorg, schoolmaatschappelijk werker en jeugdarts.

Wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Waterlelie? Ben je daadkrachtig en vind je het leuk om in een enthousiast en ervaren team te werken en te leren? Reageer dan direct op onze vacature!

Wat vragen wij van jou

  • Je bent als groepsleerkracht in het bezit van een PABO-diploma. Het is een pre als je een afgeronde master EN-opleiding hebt en affiniteit met onze bijzondere doelgroep;
  • Je hebt ervaring met het geven van onderwijs aan- en begeleiden van leerlingen met een ontwikkelingsachterstand;
  • Je ziet een uitdaging in het omgaan met onze unieke leerlingen met zeer complex gedrag en hun intensieve hulpvraag.

Wat we bieden
De werktijdfactor (wtf) wordt nader overeengekomen. Inschaling is conform de CAO-PO: schaal LC, minimaal € 3.019,– en maximaal € 5.329,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dienstverbandvorm wordt in overleg bepaald (afhankelijk van relevante werkervaring direct vast of tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband).

De Waterlelie kent een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsregeling, bedrijfsfitness en een breed scala aan interne trainingen/opleidingsactiviteiten via ons leermanagementsysteem KOOS en GoodHabitz.

REAGEREN OP DEZE VACATURE
Voor vragen neem je telefonisch contact op met mv. José van Veen: 06-1911 4446, adjunct- directeur afdeling SO/OZA of mv. Maren Parmentier: 06 43238759, adjunct-directeur afdeling VSO.
Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar HR: 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

School de waterlelie

Spieringweg 801
2142 ED Cruquius

bereikbaarheid van de school

van maandag T/M vrijdag
van 08.15 uur tot 16.30 uur

Share This