Ben jij die gedreven en enthousiaste gymleerkracht die een nieuwe uitdaging zoekt in het SO en/of VSO? Bruis jij van de energie net zoals onze speciale leerlingen en ben je voor 4 dagen p/w beschikbaar? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Vakleerkracht Gym

WTF 0,8 (ma t/m do)

Wie zijn wij?

De Waterlelie is een school voor speciaal onderwijs in de Haarlemmermeer, tussen Haarlem en Hoofddorp in gelegen. Ons onderwijs is voor leerlingen van 4 tot ongeveer 18 jaar, die meer ondersteuning nodig hebben om tot bloei te komen. Bij onze leerlingen die (zeer) moeilijk lerend zijn, is vaak ook epilepsie en/of een andere neurologische aandoening, een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking vastgesteld. Onze leerlingen hebben een grote sociaal emotionele ondersteuningsbehoefte. Onze gezinnen hebben te maken met een vergrote draaglast/ een kind dat extra zorg nodig heeft.

 

Wat ga je doen?

Je primaire taak is het verzorgen van gymlessen aan leerlingen uit de afdeling SO en VSO. Tijdens jouw gymlessen besteed je aandacht aan alle leerlijnen en bied je bewegingssituaties aan met veel differentiatiemogelijkheden. Daarnaast zal je ook participeren in het expertteam Sport en bewegen in samenwerking met de collega vakleerkracht gym en de therapeuten. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor de jaarlijkse motorische screening, de organisatie van diverse sportdagen en sportactiviteiten. Tevens draag je bij aan de implementatie van bewegend leren binnen ons onderwijs. 

Kortom je bent een echte teamspeler die ook trots zal zijn op onze Gezonde school.

 

Wat we van je vragen

  • Je bent in het bezit van een ALO- diploma; 
  • Je zorgt voor een goed klassenmanagement;
  • Je bent daadkrachtig, enthousiast en leergierig;
  • Je weet een veilig pedagogisch leerklimaat te creëren;
  • Je weet een band op te bouwen met de leerlingen;
  • Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om met leerlingen, ouders en collega’s op niveau te communiceren.

Wat we je bieden

De werktijdfactor (WTF) is 0,8 verdeeld over 4 werkdagen. Dienstverbandvorm wordt in overleg bepaald.
Inschaling is conform de CAO-PO: schaal LC, minimaal € 2.882,- en maximaal € 5.087,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De Waterlelie kent een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsregeling, bedrijfsfitness en een breed scala aan interne trainingen/opleidingsactiviteiten via ons leermanagementsysteem KOOS en GoodHabitz.

De sollicitatieprocedure

Je motivatiebrief en CV kun je z.s.m. ( uiterlijk 26 augustus) mailen naar: .

Informatie

Bezoek onze website: www.dewaterlelie.net en/of neem contact op met Jose van Veen  (06-19114446), adjunct-directeur SO, om meer te weten te komen over deze uitdagende werkplek!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

School de waterlelie

Spieringweg 801
2142 ED Cruquius

bereikbaarheid van de school

van maandag T/M vrijdag
van 08.15 uur tot 16.30 uur

Share This