Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu

Vrije tijd links

Zorgbungalows in Nederland

Posted by on jun 27, 2017 in Vrije tijd links | 0 comments

Hier kunnen gezinnen gezamenlijk een vakantie vieren in een aangepaste bungalow. Bijzonder is dat deze zorgbungalows extra ruim zijn, zodat complete gezinnen en families hier samen kunnen zijn.

Andere aanpassingen zijn dat meubels geen scherpe hoeken hebben, zodat een eventuele valpartij geen onnodige extra letsel oplevert. Voor mensen met epilepsie die gebruik maken van een rolstoel zijn er extra brede gangpaden en aangepast sanitair.

Zorgbungalows in Nederland

Kadowinkel Eigenwijz

Posted by on mrt 4, 2014 in Nieuwsberichten, Vrije tijd links | 0 comments

Zoekt u een bijzonder kado, dan slaagt u wellicht in Kadowinkel Eigenwijz!

Kadowinkel-Eigenwijz

Stichting Roos

Posted by on nov 20, 2012 in Links, Vrije tijd links | 0 comments

Stichting Roos

Stichting Roos verzorgt sinds 1999 vakanties voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

www.stichtingroos.nl

Jeugd Sport Fonds

Posted by on nov 20, 2012 in Vrije tijd links | 0 comments

Jeugd Sport Fonds

Alle kinderen moeten kunnen sporten.

jeugdfondssportencultuur.nl/

G-Sport informatie

Posted by on nov 20, 2012 in Vrije tijd links | 0 comments

G-Sport informatie

G-voetbal is voetbal voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

www.knvb.nl

Aangepast Sporten

Posted by on nov 20, 2012 in Vrije tijd links | 0 comments

Aangepast sporten is er voor iedereen met een beperking, waarbij het kan gaan om een lichamelijke, verstandelijke, auditieve, visuele of chronische beperking in Noord/Holland. (meer…)

VTV

Posted by on mei 8, 2012 in Vrije tijd links | 0 comments

VTV

Het VTV – officieel de Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten – biedt aan mensen met een verstandelijke beperking een samenhangend aanbod van vrijetijds- en vormingsactiviteiten, die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun bestaan. Geboden worden activiteiten die aansluiten bij de behoeften en wensen van de deelnemers. Het aanbod wordt in de eigen activiteitencentra of in de directe woonomgeving van de deelnemers gerealiseerd. Daarnaast wordt gewerkt aan mogelijkheden tot integratie in de samenleving, om mensen met een beperking ‘erbij’ te laten horen en volwaardig deelnemer aan de samenleving te kunnen laten zijn. Om deze taken professioneel te kunnen uitvoeren, biedt het VTV haar medewerkers, maar vooral de vrijwilligers goede arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waarin zij tot hun recht kunnen komen, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

www.stichtingvtv.nl

Stichting De Baan

Posted by on mrt 6, 2012 in Vrije tijd links | 0 comments

Stichting De Baan

De Baan is de ontmoetingsplaats voor vrijetijdsbesteding, sport en vakantie in de regio Zuid-Kennemerland voor mensen met een verstandelijke beperking.

Een kind of volwassenen met een verstandelijke beperking is gebaat bij een organisatie die een combinatie biedt van professionele continuïteit met de inzet van deskundige en enthousiaste vrijwilligers. Hierdoor levert De Baan een verantwoorde en sociale bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en de maatschappelijke participatie van de doelgroep.

www.stichtingdebaan.nl

Het Buitenhof

Posted by on mrt 6, 2012 in Links, Vrije tijd links | 0 comments

Het Buitenhof

Het Buitenhof is al 35 jaar, sinds 1976,  dé vakantiespecialist in begeleide reizen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.
Bij Het Buitenhof heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende soorten reizen en bestemmingen over de hele wereld. Het Buitenhof heeft altijd een vakantie naar wens!

De vakantiepret begint al op deze website, hier vindt u informatie over alle reizen, extra reizen èn de evenementen die wij speciaal voor u organiseren!!!

www.buitenhof.nl

Deel dit!

Deel dit met de wereld!