Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu

Zorg links

Zorgwijzer

Posted by on jun 20, 2017 in Zorg links | 0 comments

Zorgwijzer

ZorgWijzer.nl is al 18 jaar een begrip in de zorg. Wij helpen je met het vinden van een geschikte zorgverzekering door middel van de snelle en eenvoudige zorgvergelijker. Een vergelijking maak je op basis van je eigen voorkeuren en per zorgverzekeraar wordt de zorgpremie, klantcijfer, voor- en nadelen en aanvullende voorwaarden getoond. Door je huidige zorgverzekering te vergelijken is het mogelijk 300 euro per jaar te besparen.

Zorgwijzer: Informatie handicap en chronische ziekte www.zorgwijzer.nl.

Zorgkaart4kids

Posted by on sep 1, 2014 in Nieuwsberichten, Zorg links | 0 comments

Overzicht kinderzorg in heel Nederland.

De Zorgkaart4Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotje & co

Posted by on jan 28, 2014 in Nieuwsberichten, Zorg links | 0 comments

Lotje&coLotje & co is er voor alle vaders, moeders, broers, zussen en naasten van zorgintensieve* kinderen. Want een zorgintensief kind doet veel met je en kan bepalend zijn voor je dromen. Wij hopen dat je je thuisvoelt bij Lotje&co en dat je je ervaringen, zorgen of ideeën wilt delen. Leer elkaar kennen en voel je gesteund door het Lotje-netwerk. Want we zijn er voor elkaar!

www.lotjeenco.nl

 

 

 

 

 

 

 

SEIN

Posted by on mrt 6, 2012 in Epilepsie links, Zorg links | 0 comments

SEIN

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een kennis- en expertisecentrum voor mensen met epilepsie, niet-epileptische aanvallen en verwante aandoeningen. SEIN is gespecialiseerd in observatie, diagnose, behandeling, begeleiding en wetenschappelijk onderzoek van en naar epilepsie. Om dit mogelijk te maken beschikt SEIN over 3 klinische centra, 12 poliklinieken, woonvoorzieningen, speciaal onderwijs en slaapcentra.

www.sein.nl

De Hartekamp Groep

Posted by on mrt 6, 2012 in Zorg links | 0 comments

De Hartekamp Groep

De Hartekamp Groep biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking. We doen dit in de regio Kennemerland, Duin- en Bollenstreek en Amstelland en Meerlanden. Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben, net als iedereen, wensen op het gebied van wonen, werken, relaties en vrijetijdsbesteding. De Hartekamp Groep ondersteunt cliënten bij het realiseren van deze wensen.

www.hartekampgroep.nl

De Zorgspecialist

Posted by on mrt 6, 2012 in Zorg links | 0 comments

De Zorgspecialist

In de regio Kennemerland en omgeving leveren wij alle vormen van zorg. Thuis en op andere plaatsen waar hulp gewenst is.

www.dezorgspecialist.nl

Ons tweede thuis

Posted by on mrt 6, 2012 in Zorg links | 0 comments

Ons tweede thuis

Ons Tweede Thuis is een organisatie ten dienste van mensen met een verstandelijke, meervoudige of lichamelijke handicap. Zij bestaat sinds 1967.

www.onstweedethuis.com

De Opvoedpoli

Posted by on mrt 6, 2012 in Zorg links | 0 comments

De Opvoedpoli

Kids: “Help, hoe voed ik mijn ouders op?”

Ouders: “Dankzij de Opvoedpoli slapen we weer lekker”.

Professionals: “Je staat hier gewoon klaar voor elkaar”

Organisaties: “Alles hangt met alles samen, dus we kunnen gewoon beginnen”

www.opvoedpoli.nl

Ketokids

Posted by on mrt 6, 2012 in Epilepsie links, Zorg links | 0 comments

Ketokids

De Nederlandse website over het ketogeen dieet als behandelmethode voor kinderen met moeilijk-instelbare epilepsie. Deze website is sinds 2009 officieel ondergebracht bij de Epilepsie Vereniging Nederland (EVN), de Nederlandse patiëntenvereniging voor mensen met epilepsie en hun direct betrokkenen.

Kempenhaeghe

Posted by on mrt 6, 2012 in Epilepsie links, Zorg links | 0 comments

Kempenhaeghe

Het epilepsiecentrum biedt topklinische zorg voor volwassenen en kinderen met – een complexe vorm van -epilepsie of verdenking daarop. De benadering van patienten met epilepsie is multidisciplinair.  Er zijn hoogwaardige onderzoekfaciliteiten beschikbaar en er is ruime expertise over behandelmethoden van epilepsie zoals als anti-epileptica, epilepsie chirurgie, nervus vagus stimulatie en ketogeen dieet. Ook ondersteunt Kempenhaeghe mensen met epilepsie bij (zelfstandig) wonen, werken, leren en opvoeden met epilepsie.

www.kempenhaeghe.nl

Deel dit!

Deel dit met de wereld!